Great Yarmouth Sist oppdatert 12.10.08  

Ivan Burn på biblioteket i Lowestoft mente at to av strandbildene som jeg viste ham kunne være av stranda i Great Yarmouth, så jeg ble jo bare nødt til å dra dit. Byen har ca 47 000 innbyggere, og god bussforbindelse med Lowestoft, flere ganger om dagen. Ukebilletten til £10 brakte meg bare halvveis til Great Yarmout, så jeg måtte spe på med £1,70 til sjåføren.


Busstasjonen i Lowestoft

Rundkjøringene er litt større enn i Tromsø

Ivan hadde også sett og kommentert kirkebildet som jeg hadde med. Han hadde ingen peiling på hvor den kunne være, om den ikke var revet pga skadene. Like før jeg ankom Great Yarmouth så jeg noen krikespir gjennom bussvinduet. Jeg tenkte at det kunne jo vært den kirka, og bestemte meg for å sjekke den før jeg dro derfra. Der var det en vielse på gang, og jeg tok kun ett bilde siden det blåste opp til uvær. Det var først da jeg kom hjem på hotellet og sammenlignet bildene at jeg fikk hakeslepp!

Bildene av stranda i Great Yarmouth viser at det må være kommet mye mer sand med tiden. Vi ser at i 1952 gikk Britannia Pier langt ut i sjøen. I 2008 var det bare den ytterste delen av kaia som rakk ut i sjøen, og den var avsperret for publikum.